Rolig helg på ingång

Veckorna går så himla fort att man knappt hinner med. Sitter just nu och dricker lite kaffe och funderar över helgens aktiviteter. Det är ju Boden Alive i helgen - en gratis festival i Boden. Ska väl försöka ta mig ut på festivalområdet åtminstone en dag! Hästarna har ju semester ändå, så då kan man ju faktiskt ta och dricka lite vin också. Jag hade nog inte gjort det om Feins öga fortfarande var svullet, ifall att man akut måste åka dit. Men i morse såg ögat helt normalt ut! Det hade runnit lite tunn vätska under natten för det var torkat under ögat, men det var inte svullet alls nu och det rann inte när jag kom dit. Jag blir så himla glad.
 
Ulles ben är fortfarande inte helt 100% dock. Han har nog fått sig en rejäl sträckning. Han börjar böja på kotan mer och mer dock, då det blir bättre för varje dag. Även fast det inte blir en radikal förändring så märker man fortfarande att det går åt rätt håll. Han har inte varit svullen, varm eller halt överhuvudtaget dock vilket är ett väldigt bra tecken. Förhoppningsvis kan vi släppa tillbaka dem i beteshagen i slutet av denna vecka eller början av nästa.
 
I dag kommer jag åka från jobbet kring 14-tiden eftersom att Fein äntligen ska få på sig sin tappsko. Jag hade tänkt ta av honom skorna i de 3-4 veckor som är kvar av sommarlovet eftersom att han ändå bara skulle gå i gräshagen. Men nu är han ju ute och promenerar med Ulle, måste gå på ganska kraftigt sten-grus på stallplanen och man vet aldrig om hans öga blir dåligt igen (högst otroligt dock) så jag måste gå med honom till veterinären. Så jag ska köpa en till sko och låta hovslagaren bara slå på den på hoven som han tappat sin sko på.
 
Hans hovar är ju så löjligt fina just nu efter sommarbetet. Det är minimalt med röta kvar, men bara lite röta kan ju göra att dem blir ömma av att gå utan skor. Så vi siktar i stället att ta av skorna till nästa sommarlov!
 
Innan Feins öga blev svullet. I morse var det helt som vanligt igen! Nu slipper matte vara så orolig

Kommentera här: