Chillhelg

Den här helgen har varit så löjligt skön. Eftersom att de andra hästarna i sommarhagen skulle sova inne i helgen så har vi fått hjälp med utsläppen av våra grabbar. Så därför har jag fått sovmorgon i hela 3 dagar! Så himla skönt att få sova ut lite.
 
Fein fick ju sova ute i fredags, men igår skulle alla andra i hagen sova inne så då fick han komma in också. Det var nog lika bra för det var helt galet med insekter... Stackaren hade fått 2-3 stora bromsbett på halsen. Jag smörjer ju in honom med hästsalva, 4S hästsalva, solskyddsfaktor och flugmedel varenda dag men trots det så blir han så himla biten. Stackaren är ju inte alls van vid detta, skönt att det åtminstone inte varit så farligt den här sommaren.
 
I dag ska jag bara ta det lugnt och njuta av söndagen. Så fint väder idag så jag kanske solar lite i eftermiddag! Jag ska åka till stallet lite senare och fixa allt när vi ändå ska ta in dem inför kvällen. Ulles ben har blivit så himla mycket bättre nu! 
 
Finaste killarna på betessläppet! Bara 2-3 veckor kvar tills sommarlovet är slut för Fein.

Gårdagens bilder

Vifta bort insekter.
 
Fina Hector!
 
Alltså snacka om han har gått upp sig!! Så himla glad jag blir!
Lite mer fett och sedan muskler på det så kommer han vara löjligt fin i vinter.
 
Så mumsigt med middag ju!
 
Fein och Hector ville gärna bli fotade, men inte Ulle eller Romeo... Idag regnar det som tusan så jag passar på att ladda kameran. Förhoppningsvis blir det finare väder så jag kan ta lite fler bilder på hagens söta ponnyer också! Nog för att dem säkert kommer gå i hagen i minst en månad till, så jag har gott om tid, men ändå haha.

Fredagsmys

Har precis lagt mig i sängen och ska kika på filmen "The Hateful Eight". Kom ihåg att jag älskade reklamen för den filmen, men att jag aldrig sett den. Så nu är det dags!
 
Det gick jättebra i stallet. Fein var supernöjd att få stanna ute ikväll och Ulle var okomplicerad som vanligt! Tog lite bilder och ska gå igenom dem mer imorgon, men jag lägger upp två stycken från idag. Den andra bilden är på Fein och Hector när dem är tillsammans i hagen och får middagen! Vi stödfodrar dem nu eftersom att det börjar bli ont om gräs i hagen. Fein i sin nya grimma dessutom, som passade betydligt bättre än den jag köpte tidigare!
 
Mums med middag!