Lyckad fisketur!

Sådär, nu är jag äntligen hemma! Vilken himla lång dag det blev, men roligt har vi verkligen haft det. Vi fiskade upp 7 stycken rödingar (!!). Jag fick 4 stycken men släppte tillbaka en liten rackare som jag tyckte var lite för liten. När vi fått 7 stycken så la vi som ner, vi vill ju inte fiska ut för mycket heller. Vi tog en liten omväg på vägen till Messaure eftersom att jag skulle hämta upp ett JH-ridtäcke som jag köpt av en tjej i Älvsbyn. Helt galet fint skick på täcket och tjejen var supertrevlig!
 
Just nu sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm så jag kan slänga in fiskarna. Det är en ganska härlig känsla att ha fiskat upp sin egen middag! Ska bli så löjligt gott så det inte är sant. Lägger upp lite bilder under tiden som jag väntar på maten!
 
Så himla rolig dag! Tror syrran var nöjd över sin födelsedag också så det kändes som ett extra plus.
 
Vi åkte förbi vår stuga i Kåbdalis! Åt även en renburgare inne i "centrum". Så god!
 
Nog är det fint här uppe i Norr, något annat kan man inte påstå.
 
Självklart fick vi se lite renar på vägen också!
 
Något svårt att se, men gissar på älgspår.
 
Inte så svårt att se att detta är älgträck dock, haha!
 
Rödingssjön inne på vår mark i Messaure. Så fint!
 
Dagens middag - färsk rödning! Mumma!

It's alive!

Ja, jag lever faktiskt, äntligen!!
 
Kan väl börja med att ursäkta mig? Har haft en himla massa att stå i och tänka på, bland annat så har jag börjat ett nytt jobb (hej, jag har blivit fiskhandlare mamma!) Samt så har jag flyttat på Finken, och nu i helgen ska jag flytta på honom igen, då de i det "nya" stallet ska sälja gården, trist! Men kanske en aningens bra? För det nya stallet har verkligen fått en massa beröm, och det verkar så bra! Martina flyttar hem Petter också, men det tar bara ca 10-15 min att skritta till varandra ändå, så det känns toppenbra! Finken ska få gå i en stooor hage med massa gräs och en ny kompis, så kanske han kan bli glad igen. Stackarn har tappat en massa vikt för han trivs inte i det nya stallet då det är en hel del som hela tiden händer, och han är ju en sån som måste hålla koll på saker och ting..
 
Jag har gått klart tvåan, ska snart börja trean.. Vad tiden går fort, jag vet knappt vart jag ska ta vägen länge heller. Stromtrivs verkligen här på västkusten, det känns verkligen som hemma, eller vänta, det ÄR hemma. Har jag tur, håller alla tummar och tår, blir detta min permanenta plats sen nästa sommar, gissa vem som håller alla tummar och tår?
 
Sen som Lisa även skrev så hann jag med en sväng upp till Norrbotten as well, vi firade det med att gå på Midnattstravet och ha en jäkla rolig tid, och  söndagen kollade vi på hela 6 filmer! Ena var bättre än den andra, innan jag tog flyget hem igen på måndag för att rida min häst. Alldeles för kort tid, jag och Martina ska åka upp dit sen också, och Lisa och Sara ska givetvis få komma ner hit också, till bästkusten.
 
Annars är det inte så mycket nytt eller roligt, jag jobbar på ridklubben och i fiskdisken, tar hand om hästar, försöker hinna med att ha ett liv också, men hjälp vad jag trivs, återigen.
 
Nu bjuder jag därför på en bildbomb!
 
En av de nay hästarna på ridskolan, Marre, som jag kärat ner mig i!
 
Jag och Kornelia red och plaskade med hästarna i vattnet, Finken passade på att dricka då också!
 
Ulle och Fein ♥
 
Våran katt Shion visar hur man protesterar över att de regnar ute, välta täcket som hängde på tork...
 
Midnattstravet!
 
 
Lisa och Fein ♥
 
Grannens katt Chips är inte road att det går så sakta att få komma in... ;) 
 
Jag och mitt ♥-a var på ett av de roligaste jag varit på!
 
Midsommar var sjöblött men ack vad god mat och tårta!
 
Uppe i Norr, 23'C och snö, och Feins lilla grismule.
 
Börllopsmiddagen!
 
Marre!
 
Midnattstravet!
 
Lyxfrukost på jobbet, mm..
 
Ja, jag lever fortfarande!
 
Lite bommar med Finken!
 
Världens bästa kompisar ♥
 
Ridskolans andra nya, Enya ♥
 
Detta är vad jag kallar riktig sommar!

Utflykt och fiske

Idag fyller syrran år och fiske står på schemat! Vi åkte till grabbarna i morse och tittade till dem. Sprayade på lite flugmedel, satte på solskyddsfaktor och pussade på dem innan vi åkte vidare. Sitter hos föräldrarna nu och får in ett inlägg innan vi åker upp mot Messaure där det mest troligt inte finns någon täckning. Jag tar lite bilder under dagen och försöker få in ett inlägg när jag kommer hem. Det brukar bli sent så vi får se om jag hinner!
 
Söta små special class hästarna nu på morgonen!♡