Morgonen bjöd på goda nyheter!

Som jag berättade igår så hade Fein ett ganska så rejält svullet öga och Ulle hade ett stelt bakben. Idag hade Feins svullad gått ner så att den var nästan obefintlig. Det rann fortfarande lite vätska från ögat men det var inte geggigt eller kladdigt. Han knep inte med ögat som han gjorde igår utan idag tittade och blinkade han som vanligt!
 
Jag ringde kliniken som jag alltid går till annars - men som inte svarade igår - när dem öppnade växeln. Jag förklarade vad som hänt och hon sa att det förmodligen bara var något tillfälligt då det blivit bättre idag. Jag nämnde att det känns som att, om det vore hornhinnan som blivit skadad, så skulle det ju inte blivit bättre utan snarare sämre? Hon sa att det absolut var så. Hon skulle prata med veterinären som precis då stod med en patient och ringa upp om det vore så att jag måste komma dit. Men hon har inte ringt upp än vilket är ett bra tecken!
 
Jag ringde även kliniken som jag ringde igår och bokade tid hos. Jag berättade hur mycket det förbättrats under natten och veterinären i telefonen sa att det lät jättebra! Hon avbokade min tid där och jag kommer åka till stallet vid lunch igen. Om det blivit sämre igen ska jag höra av mig men det tvivlar jag på då det blivit så mycket finare under natten.
 
Kliniken som jag alltid går till annars hade problem med sin telefon igår för jag kom inte ens fram dit. Den kliniken ligger nära (15 min gångavstånd) och man kan bara gå raka vägen dit efter en gång- och cykelväg. Jag älskar dem för dem är världens trevligaste, säger precis som det är och deras bedömning av situationen. Men eftersom att dem inte svarade igår så ringde jag den andra kliniken. Den ligger mycket längre bort (ca 40 min gångavstånd) och fastän det är ridväg hela vägen dit som travhästarna använder, så går den ridvägen väldigt nära en motorväg. Jag förklarade för båda veterinärerna att jag helst inte går någonstans men om det är så pass allvarligt så går jag ju hellre till kliniken som ligger närmare. Varför jag helst inte går någonstans är för att Fein har blivit så himla förvildad och jobbig (bufflig) när han gått på betet, så det är en ganska jobbig situation att behöva gå med honom efter bilvägar och annat - speciellt idag när det bara vräker ner regn. Dessutom har han ju tappat en sko och hovslagaren kommer först på torsdag...
 
Båda veterinärerna skrattade när jag berättade om mitt problem med en big baby till häst som är skitjobbig efter sommarlovet - dem har nog varit med om det fler än en gång haha!
 
Jag är bara så himla glad att det löste sig. Han mår mycket bättre och om det nu blir sämre så kan jag gå med honom till kliniken och veterinären jag alltid använder annars. Kunde inte ens sova igår för jag var så orolig hur vägen till kliniken skulle gå... Inser att det var onödigt nu haha.
 
Uppdateringen om Ulle är att även han var bättre idag. Hans rörelsemönster ser fortfarande lite off ut, men han har börjat böja något mer på kotan. Sara pratade med kliniken som jag är stammis på och hon sa att det förmodligen bara är en sträckning också. Hon föreslog att kyla och linda på kvällen. Sara lindade Ulle igår kväll vilket verkar ha hjälpt lite. Han är ju inte svullen, varm eller halt, så det verkar inte allt för allvarligt.
 
Grabbarna får gå i sin rasthage idag igen och ha lite tråkigt. Dem kommer väl äta upp allt gräs som hunnit växa upp där och vi gav dem en hel del hö i morse så förhoppningsvis har dem inte allt för tråkigt. Men dem har inte samma yta eller chans att springa i rasthagen som dem har i sommarhagen, dessutom vräker det ner regn idag så det är extra halt. Som sagt ska vi åka dit efter mitt lunchmöte klockan tolv. Jag ska ta med Feins nya 200g regntäcke idag för det spöregnar och det är bara 9 grader ute - brr!! Får se hur Feins öga och Ulles ben ser ut då.
 
Små grisarna för bara någon dag sen när dem var friska och oskadade...

Kommentarer:

1 edwintd60:

My revitalized page
http://onstrapon.purplesphere.in/?mail.emmalee
erotic sound erotic publishers erotic channels arab erotic erotic audiobook

2 letitiakt18:

My creative trap contract:
http://carissa.projects.telrock.org

3 johnniely69:

Assignment page moved:
http://aimee.web1.telrock.net

4 karynid1:

My new ascend:
http://shelley.projects.telrock.org

5 morrisgh1:

Latin ladyboys
http://asianshemales.replyme.pw/?personal-yasmine
s hemale sex free shemaleporn.com shemail semale free shmale sex

6 charlescd1:

My brand-new ascend:
http://bbw.porngalleries.top

7 lealp3:

Project servant moved:
http://secual.stories.sexblog.pw

8 ianvh18:

Right-minded started fresh project:
http://lora.blogs.telrock.org

Kommentera här: