Äntligen lite värme

Sååå härligt väder att rida ut i idag! Jag red bara i två långärmade tröjor idag och det var helt perfekt. Det är ju fortfarande helt löjligt mycket snö kvar för att nästan vara första maj, men nästa vecka kommer det nog smälta bort väldigt fort om det blir lika varmt som det var idag. I morgon skulle det ju förstås bli dåligt väder igen, men hela nästa vecka såg lovande ut!
 
Jag tog av Fein stalltäcket idag så han fick gå resten av dagen i bara regntäcke, så får han sova under natten utan täcket och lufta pälsen lite. I morgon skulle det ju bli så tråkigt väder men vi har morgonfodringen så jag kan bestämma själv vilket täcke han ska ha. Så han får gå med stalltäcket under regntäcket imorgon igen och sen åker stalltäcket av igen!
 
Ridturen gick super. Isen har faktiskt smält bort överraskande mycket från vägarna, så vi kunde nyttja två av slingorna. Några delar av slingorna var sisådär så det blev mest trav. Någon galopp för mig och Fein också när vi hamnade lite långt bak från Ulle och Sara. I morgon blir det nog lite backträning i stället! Kan vara bra. Dels för att det är sjukt bra träning men även för att Fein behöver få springa av sig lite.
 
Några bilder när vi var tillbaka i stallet! Han är världens finaste ♡

Kommentera här: