I morgon får Jericho flytta hem!

Nu är det sisådär 15 timmar tills jag åker och hämtar hem min nya lilla bebis! Jericho fyller 12 veckor i morgon och är därför redo att flytta. Jag är så löjligt lyckig och kan knappt vänta!! Det kommer en bildbomb i morgon, så mycket kan jag lova.
 
Förutom att längta som en galning till morgondagen så njuter vi av det fina vädret. Bortsett då från åskstormen som svepte in tidigare idag och höll i sig i timmar. Helt galet, aldrig varit med om något liknande här. Hästarna hade tydligen inte brytt sig ett dyft dock som tur var, men vi åkte ändå dit lite tidigare och tog in dem. Vi pysslade om dem och gjorde dem redo för kvällen. Ulles ben har blivit mycket, mycket bättre!
 
Planeringen inför dem kommande veckorna är fortfarande ganska så lugn. Nästa vecka ska grabbarna skos och veckan därpå hade jag tänkt sätta igång Fein! Ska bli så härligt att få sitta i sadeln igen. De första två veckorna blir ju mest bara skritt och lite jogging dock, men det ska ändå bli så himla härligt. Blir lite mer att uppdatera då!
 
Jag gör ett inlägg eller två imorgon hur det går med Jericho! Tills dess får ni nöja er med en selfie på mig och en bild på de två snyggaste rumporna i hela världen.
 
Snyggrumporna! Tog bilden förra veckan när det var fint väder.

Kommentera här: