Morgonstund har... hö i mun?

Frukost!
 
Åkte till grabbarna i morse igen för att ta ut dem. Feins bandage satt som smäck och har inte rört sig på hela kvällen! Så himla bra. Jag tog även tempen på honom i morse och det var tillbaka ner på 37.4 (från 37.9 igår kväll), precis som han brukar ha på morgonen. Verkligen en lättnad. Så det var nog bara för att han hade gått med regntäcket på sig.
 
Dem fick lite lusern medan jag tog tempen på Fein och lindade av Ulles bandage. Sedan satte jag på dem sina fluggrimmor och flugspray. Jag såg att Fein stod och kliade sitt huvud igår mot träden i hagen och hans ögon var lite rinninga efter insekterna. Men det regnade ju hela dagen igår så jag ville inte att han skulle stå med en blöt grimma hela dagen. I dag är det bättre väder, så inga täcken och fluggrimmorna på!
 
I kväll hade jag tänkt linda om Feins bandage. Såg att det kommit ut lite vätska på det mörka bandaget också, så vi får väl se hur såret ser ut när vi öppnar upp. Jag vill bara att det ska börja läka ihop så jag slipper oroa mig för infektioner och annat. Hans ben ser och känns ju fint fortfarande och han har ingen feber, så det ser ju lovande ut. 
 
Han börjar ju bli så löjligt snygg nu. Muskler på detta och vi får oss en riktig snyggis!
 
Feins ben och linda i morse! Precis som jag lämnade honom igår.

Kommentera här: